Klatre Lim Cykel
  • - Stedet, hvor tryghed, fællesskab og livsglæde er fundamentet, og hvor aktiviteter og sjove oplevelser skaber et godt sted at være. 

Ansatte

 .

Bente Gaardsmand Jensen

Bente Gaardsmand Jensen

Fritidspædagog

Klasselærer i børnehaveklassen/1. klasse Pædagog i Krabben

Jeg er uddannet fritidspædagog i 1979, og har siden da været ansat indenfor forskellige pædagogiske fagområder. Jeg har bla. arbejdet i børnehave, fritidshjem, på børneafdelingen på Sygehus Nord, og i Bo - og aktivitetstilbud for voksne handicappede. Jeg har været ansat her på friskolen siden sommeren 2008.

Jeg bor i Støvring, har 2 voksne børn og 3 dejlige børnebørn. Min fritid bruger jeg med min familie, og ikke mindst at være sammen med børnebørnene. Desuden nyder jeg at dyrke lidt motionsgymnastik og søger gerne gode oplevelser i naturen.

I det kommende skoleår vil jeg både fungere som klasselærer for den samlæste børnehaveklasse + 1.klasse, og være i SFO ”Krabben” om eftermiddagen. I skoledelen vil jeg i samarbejde med lærer Karsten Rasmussen varetage undervisningen i matematik, idræt og billedkunst, samt være støttelærer i dansk.

Gregers Krabbe Friskolen er for mig et rigtig godt sted at være, et sted hvor leg og læring følges ad, og hvor livsglæde, fælleskab og respekt for hinandens forskelligheder betyder meget. På det grundlag håber jeg, at jeg sammen med børnene og mine kolleger kan gøre Gregers Krabbe friskolen til et betydningsfyldt og dejligt sted at være.

Telefon: 2443 9916

Email: bente-gj@hotmail.com

Ib Hansen

Ib Hansen

Friluftsvejleder

Krabben 20 timer ugentligt

Jeg hedder Ib Hansen, bor i Ellidshøj og har været ansat i Krabben siden 2010.Vores datter Sarah læser "Arkitektur & Design" på Aalborg Universitet, Christian er blevet færdig med Pædagogisk Sociologi på Aarhus Universitet og arbejder nu som formidler på Aalborg Hovedbibliotet.

Uddannelse: Friluftsvejleder fra University College Nordjylland. Digital Media - Foto, Salg & Markedsføring.

Erfaring: Undervisning / specialundervisning. Pædagogisk / special-pædagogisk arbejde. Friluftsture, naturfotografi, kano og kajak, fiskeri, friluftsmad, skiløb.

Gregers Krabbe er et spændende sted, hvor tingene hele tiden er i forandring - et udviklende og inspirerende miljø, hvor der er plads til leg, kreative udfoldelser og hvor barnet er i centrum.

Friluftslivet har en høj prioritet i min hverdag. Friluftslivet er en eventyrlig rejse i et univers med blå himmel over os. Det er som et udsprunget træ, der får kraft fra naturen, kulturen og ikke mindst humørfyldte, positive og engagerede "krabbe-børn" fra Gregers Krabbe Friskolen.

Telefon: 3123 4305

Email: wulffhansen@webspeed.dk

Ghita Hansen

Ghita Hansen

Pædagogmedhjælper i Krabben

Jeg bor på en gård i Fyrkilde sammen med min mand. Vi har tre børn, hvor to af dem stadigvæk bor hjemme.

Vi har hunde, katte, marsvin og en masse køer, som jeg også hjælper lidt til med at passe.

Jeg er uddannet social og sundhedshjælper og har arbejdet med det i næsten tyve år.

I min fritid går jeg til hundetræning, dyrker motion og er sammen med min familie og venner.

Jeg har været ansat i Krabben siden efteråret 2012.
Et arbejde jeg nyder, for det at møde glade børn hver dag der har et godt sammenhold og engagere sig i fælles leg og projekter vi har sammen med dem, er rigtig dejligt at få lov til at være en del af hver dag. 

Telefon: 2783 9949

Email: olav@24online.dk